Cut Meyriska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cut Meyriska
Cut meyriska-20100418-006-hendra.jpg
Lair Cut Ratu Meyriska
Jeneng liya Cut Meyriska, Chika
Pakaryan Artis
Taun aktif 2005-saiki
Télévisi Indosiar

Cut Ratu Meyriska padatan diundang kanthi jeneng Cut Meyriska (lair ing Medan, 26 Mèi 1993; umur 26 taun).[1] Cut Mayriska iku juru main sinétron anyaran ing donyaning sinétron Indonesia.[1] Jeneng Cut Meyriska misuwur sawisé dadi bintang ing sinétron Kepompong.[1] Ing sinétron iki, Cut Meyriska dadi paraga Beverly.[1] Saliyané iku, Cut Meysiska uga main ing sinétron remaja kang irah-irahané Arti Sahabat.[1] Ing sinétron iki, Cut Meyriska main dadi paraga Vita.[1] Cut Meyriska padatan diundang kanthi jeneng Chika.[1]

Cut Meyriska iku salah sijiné fans saka grup band d'Masiv.[1] Saliyané iku, Cut Meyriska uga ngefans karo Harry Potter.[1] Sadurungé main ing sinétron Kepompong lan Arti Sahabat, Cut Meyriska uga akting ing sinétron-sinétron kang dibabaraké ing stasiun télévisi swasta kaya ta sinétron kang irah-irahané Suci, Cinta Maia, Cucu Menantu, lan Cinta Bunga.[1] Cut Ratu Mayriska dadi aktris paling favorit UMI 2010 bareng karo Yuki Kato, Nina Zatulini, lan Steven William.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Cut Meyriska.[2]

  • Suci (minangka Nadia)
  • Cinta Maia (minangka Luna)
  • Cucu Menantu (minangka Dina)
  • Cinta Bunga (minangka Arini)
  • Kepompong (minangka Baverly) wiwit tanggal 22 Agustus 2009
  • Ulat Kepompong (minangka Diana)
  • Arti Sahabat (minangka Vita) wiwit tanggal 7 Juni 2010

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Cut Meyriska.[2]

  • Pacarku Banyak Aturan (2009)
  • Cintaku Kejedot Angkot (2010)
  • Pacarku Superstar (2010)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)
  2. a b c cutratumeyriska.com(dipunundhuh tanggal 2 september 2011)