Andika Naliputra Wirahardja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andika Naliputra Wirahardja
Andika Naliputra Wirahardja.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairAndika Naliputra Wirahardja
ParabanAndika
Pakaryanpemain musik
PirantiKeybord

Andika Naliputra Wirahardja lair ing Bandung, 27 Novèmber 1980; umur 38 taun, Andika The Titans utawa jeneng jangkepé Andika Naliputra Wirahardja ya iku musisi saka grup musik The Titans.[1] kang sadurungé dhèwèké tau dadi juru main keyboard saka grup populer, Peterpan.

Andika karo Indra (Peterpan), mantan bassis Peterpan ndiriké sebuah band anyar jejeneng The Titans, karo kanca-kancané Tomtom (mantan drummer T-Five), Onny (mantan gitaris Five Minutes), Imot (mantan programer Rock N Roll Mafia) lan Rizki (mantan vokalis Ize Dreamband).[1]

The Titans gabung karo perusahaan rekaman besar EMI Music Indonésia lan ngerilis self titled album “The Titans”. Album kang dirilis 27 April 2007 lan inuk penghargaan Platinum Awards mung sawisé 3 wulan rilis.[1]

Diskografi karo Peterpan Band[besut | besut sumber]

ALBUM[2][besut | besut sumber]

PENGHARGAAN karo Peterpan band[2][besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c biografi andhika dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b Diskografi Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011