Naraguna:JV01Rizky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun...

Tepangaken nama kula Fathu Rizky saking IKIP PGRI SEMARANG, jurusan Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa.

Matur Nuwun...