Kurnia Meiga Hermansyah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kurnia Meiga Hermansyah
Kurnia meiga.jpeg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Kurnia Meiga Hermansyah
Tanggal lair 7 Mei 1990 (umur 26)
Papan lair Cithakan:Country data indonésia Jakarta, Indonésia
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain kiper
Informasi klub
Klub saiki Arema Indonésia
Nomer 1
Karir remaja
Persijap U-18
Persijap U-23
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2008-2009
2009-2010
2010-2011
Arema Malang
Arema Indonésia
Arema Indonésia
0? (0) (?)
031 (0)(21)
022 (0)(15)
Tim nasional
2008
2008
2009
Cithakan:Country data indonésia U-19 Indonésia
Cithakan:Country data indonésia U-21 Indonésia
Cithakan:Country data indonésia U-23 Indonésia
0? (0) (?)
0? (0)(?)
0? (0)(?)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20 Juni 2011.
† Appearances (Goals).


Kurnia Meiga Hermansyah (lair ing Jakarta,Indonésia, 7 Mei 1990; umur 26 taun) inggih punika salah satunggalipun pamain bal-balan Indonésia.[1] Ing wekdal samangke Kurnia Meiga ndherek klub Arema Indonésia ing Liga Super Indonésia, Arema Indonésia inggih punika klub profesional ingkang kapisan ingkang Kurnia Meiga dhereki sasampunipun lulus SMA.[1] Arema Indonésia ngotrak Kurnia Meiga amargi Kurnia Meiga dados punggawa Timnas PSSI U-19.[1] Kurnia Meiga punika rayi kandung kiper klub Semen Padang, Achmad Kurniawan.[1] Kurnia Meiga ugi nggadhahi posisi minangka kiper.[1] Wekdal musim kompetisi taun 2008 / 2009 Kurnia Meiga pikantuk sanksi 12 sasi lan denda 30 juta saking komisi PSSI, ananging lajeng dipuncekak namung dados gangsal sasi lan denda 30 juta déning komisi banding.[1] Sanksi punika wonten gegayutanipun kaliyan prastawa karusuhan nalika mungsuh Bontang PKT.[1]

Nalika kompetisi Indonésian Super League II mangsa taun 2009 / 2010, Kurnia Meiga dipunparingi kanugrahan minangka pemain paling sae lan saged nyingkiraken pamain bal sanesipun ingkang sampun misuwur kados Aldo Bareto, Christian Gonzalez, lan Ricardo Salampessy.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat SEA Games 2011 Indonésia