Naraguna:JV03 Dwi Mulyati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tepangaken nami kulo Dwi Mulyati, kulo saking Sastra Indonesia Universitas Diponegoro Semarang.