Parembugan Naraguna:JV04Norma Rizkiananingrum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé JV04Norma Rizkiananingrum, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé maringi tapak asma wonten ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 15 Mei 2012 10.15 (UTC)

Sugeng nyunting sadherek JV04Norma Rizkiananingrum. Onigiri cheerleader.gif

Nuwun sewu, kula kaliyan sedaya panitia siap sinau sesarengan. Menawi wonten babagan ingkang badhe dipuntangkletaken sumangga saged dipuntulis ing Warung kopi utawi langsung dikirim ing pirembagan panitia ingkang dipuntuju.

Matur nuwun JV015Chafid pirembagan 19 Mei 2012 12.33 (UTC)

Artikel[besut sumber]

Halo JV04Norma Rizkianingrum...

Artikel Candhi Tégawangi sampun sae. Artikel menika sampun kula tambahi wikifikasi. Sumangga dipun pirsani bentenipun ting ngriki. Semangat nyunting..

Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 22 Mei 2012 13.05 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 31 Mei 2012 23.02 (UTC)

Re Salam Kenal[besut sumber]

Salam kenal ugi JV04Norma Rizkianingrum... Nuwun...

Semangat nyunting.... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 21 Juni 2012 02.53 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 05.01 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17 September - 8 Oktober 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Puun durung ana durung ana durung ana ditambah maneh durung ana ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
2 Tahu takwa ana durung ana durung ana ditambah maneh durung ana ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Matur nuwun. Ayo Semangat. Salam Nurulbaitirohmah pirembagan 8 Oktober 2012 17.59 (UTC)

Artiek Wong Baduy[besut sumber]

Nuwunseweu Mbak Norma, artikel Wong Baduy kula paringi cithakan inuse, menika namung tandha mawon. Jenengan saged ngembangake artikel kasebut kersane saged dados artikel sempurna. Nuwun. Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 30 September 2012 07.24 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo Teman

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 15.03 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Absen ing tgl 17, 18, lan 22 September 2012
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora tau ABSEN
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 1, 2, 3, 4, 5, lan 6 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 9, 10, 11, 12, 13, lan 14 Oktober 2012
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASELIKUR(10 Februari - 16 Februari 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen