Andrew Andika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andrew Andhika
Andrew andika.jpg
LairMuhammad Andrew Andika Fatturahman
Pakaryanparaga
Taun aktif2001—sapuniki
BojoCitra Kirana

Andrew Andika (lair ing Bandung, Jawi Kilèn, Indonésia, 10 Juli 1987; umur 32 taun).[1] Andrew Andika ngugemi agama Islam.[1] Andrew Andika punika salah satunggaling juru main filem Indonésia.[2] Andrew Andika punika artis blasteran Amérika saha Pakistan.[2] Wiwitanipun bapakipun Andrew Andika boten remen manawi Andika punika akting.[2] Nanging ibunipun ingkang gadhah asma Aty Fiscter ingkang manggihaken bakat seni putranipun.[2] Wiwitanipun akting nalika Andrew Andika ngeteraken réncangipun kanggé casting wonten ing salah satunggaling prodhuk iklan.[2] Boten nyono manawi Andrew Andika ingkang dipunpeksa ndhèrèk kaliyan pihak penyelenggara ingkang kapilih dados bintang iklan prodhuk coklat.[2] Sasampunipun punika kathah tawaran ingkang dipuntampi Andrew Andika kanggé dados bintang iklan.[2] Kirang langkung dangunipun satunggal taun, Andrew Andika wira-wiri Jakarta-Bandung.[2] Kajawi iklan, Andrew Andika ugi pikantuk tawaran kanggé akting wonten ing sinétron.[2] Andrew Andika naté dados bintang ing sinétron kanthi irah-irahan Bintang di Surga.[2]

Andrew White ugi akting dados tokoh Fadli wonten ing sinétron kanthi irah-irahan Dia Anakku ingkang dipunsiyaraken kaliyan salah satunggaling stasiun tivi swasta Indosiar.[3] Wonten sinétron punika, Andrew Andika akting kaliyan artis Aryani Fitriana, Estelle Linden, Marini Burhan, Paramitha Rusady, saha Gracia Indri.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b kerenabiz.com(dipunundhuh tanggal 13 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 13 September 2011)
  3. a b tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 13 September 2011)