Kirana Larasati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kirana Larasati
Kirana-larasati04.jpg
LairKirana Larasati
Pakaryanaktris
Taun aktif2004-saiki

Kirana Larasati (lair ing Jakarta, 29 Agustus 1987; umur 32 taun) ya iku aktris kang asalé saka Indonésia.[1] Kirana Larasati wiwit misuwur jenengé nalika dhèwèké main dadi bintang sinétron kang judhulé Azizah kang disiyaraké ing SCTV.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Kiana Larasati wiwit main sinétron nalika dhèwèké akting ing sinétron Itu Kan Cinta.[1] Nalika main ing sinétron iku, Kirana Larasati main karo Sahrul Gunawan, Bertrand Antolin, lan Fera Feriska.[1] Kirana Larasati sabeneré ora duwé niyat kanggo main filem.[1] Nalika iku, Kirana Larasati dadi pemenang salah sijiné acara kanggo promosi filem kang judhule Eiffel I'm in Love.[1] Acara iki dianakake déning stasiun radio Polaris.[1] Kanggo kang menangaké acara iku éntuk bebungah kang wujud mangan bareng karo artis-artis sinétron eiffel I'm in Love ya iku Samuel Rizal lan Sandy Aulia.[2] Ing kéné Kirana banjur ditawani kasempatan kanggo mélu casting ing sinétron.[1] Kirana ditawani karo Dewi Yulia Razif, ya iku casting director PT Soraya Intercine Film.[3] Sawisé main ing sinétron iki, karir Kirana Larasati sansaya misuwur.[1] Sinetron-sinétron kang nggawé jenengé Kirana Larasati ya iku sinétron kang judhulé Azizah kang disiyaraké ing SCTV nalika taun 2007.[1] Sinetron liyané kang tau dibintangi Kirana Larasati ya iku sinétron kang judhulé Aku Bukan Untukmu, Benci Bilang Cinta, Kakak Iparku 17 Tahun, Pasangan Heboh, Habibi dan Habibah.[1]

Film[besut | besut sumber]

Saliyané main sinétron, Kirana Larasati uga main filem.[1] Film kang tau dibintangi kaya ta D'Girlz Begins (2006), Claudia/Jasmine, Gotcha, Perempuan Punya Cerita (2008).[1] Ing filem antologi kang judhule Perempuan Punya Cerita, Kirana Larasati dadi juru main utama ing carita kang judhulé Cerita dari Yogya.[1] Ing filem iki, Kirana Larasati main dadi Safina.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Kirana pacaran karo juru main sinétron kang jenengé Ditmar Hadi kang uga mèlu main ing sinétron Cucu Menantu.[2] Sadurungé iku Kirana pacaran karo sutradara kang umuré 10 taun luwih tuwa saka Kirana.[2] Sutradara iki jenengé Awi Suryadi.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Kirana Larasati.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Kirana Larasati.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Kirana Larasati.[1]

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Kirana Larasati.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Profil di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 12 Juli 2011)
  2. a b c d Kirana Larasati - Awi Suryadi Jadian, KapanLagi.com, (dipunundhuh tanggal 12 Juli 2011)
  3. KIRANA LARASATI, Gadis Magelang Bintang Serial Itu Kan Cinta, Disctarra.com] (dipunundhuh tanggal 12 Juli 2011)