Fera Feriska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fera Feriska
Fera feriska.jpg
Lair Fera Feriska
Pakaryan aktris
Taun aktif 1999-sekarang
Bojo Fathir Muchtar

Fera Feriska (lair ing Jakarta, 29 Fèbruari 1984; umur 34 taun) iku salah siji bintang filem saka Indonesia.[1][2] Fera Feriska iku, wong wadon kang nduwéni katurunan Arab lan Tionghoa.[2] Fera Feriska miwiti kariré ing donyaning artis saka dadi Juara Favorit Cover Girl Aneka nalika taun 1999.[2] Fera Feriska iku anak saka pasangan Isuraya lan Abu Bakar.[2] Sawisé dadi juwara covergirl nalika taun 1999, Fera banjur main filem.[2] Jenengé banjur misuwur sawisé dadi paraga ing sinétron kang nduwéni nyritakake budaya Betawi kaya ta Jay Anak Metropolitan lan Si Emen.[2] Sinetron-sinétron liyané kang tau dibintangi Fera Feriska kaya ta sinétron kang irah-irahé Itukan Cinta.[2] Ing sinétron iki, Fera maragakake dadi Rosita, wong wadon saka betawi.[2] Ing sinétron iki, Fera main bareng karo Sahrul Gunawan lan Bertrand Antolin.[2] Saliyané iku, Fera uga main ing sinétron kang irah-irahé HIV Positif lan maragakake tokoh Nadine, salah sijiné wong wadon ayu kang kena HIV positif.[2] Fera uga main ing filem Cinta Silver.[2] Fera nikah karo aktor Fathir Muchtar nalika tanggal 10 September 2006.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 31 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Agustus 2011)