Bertrand Antolin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bertrand Antolin
Bertrand antolin 064.jpg
Pakaryan aktor, présènter, modhèl, penyanyi
Taun aktif 2000-saiki
Wong tuwa Thierry Robert Juhel (Ayah), Jennonica Vernorita (Ibu)

Bertrand Antolin (lair ing Jakarta, 14 Juli 1980; umur 39 taun).[1] Bertrand Antolin duwé katurunan Tionghoa lan Prancis.[1] Bertrand Antolin nduwé awak kang dhuwuré 185 cm.[1] Bertrand Antolin ing donyaning hiburan Indonésia, luwih ditepungi dadi présènter, juru main sinétron lan juru main filem.[1] Saliyané iku, Bertrand Antolin uga ditepungi dadi modhèl.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Bertrand Antolin wiwit ditepungi nalika dadi présènter ing acara Clear Top 10 bareng karo Dewi Sandra.[1] Sinétron kang sangsaya nggawé jenengé misuwur ya iku sinétron kanthi jeneng Sephia.[1] Bertrand uga tau akting ing layar amba lumantar filem kang judhulé Apa Artinya Cinta?.[1] Nalika taun 2009, Bertrand nggawé single kang sepisanan. Single iki duwé judhul "Bubar".[1] Single kang sepisanan digawé Bertran iki tau éntuk top 20.[1]

Film kang tau dibintangi Bertrand Antolin ya iku filem kang judhulé Apa Artinya Cinta.[1] Ing filem iki, Bertrand main karo Samuel Rizal lan Shandy Aulia.[1] Saliyané main filem, Bertrand Antolin uga main sinétron.[1] Sinétron kang tau dibintangi ya iku sinétron kang judhulé Aku Bukan Untukmu, Pangeran Kampus, Itu Kan Cinta, Dara Manisku, lan liya-liyané.[1]

Mantan pacar Dhini Aminarti iki tau digosipaké pacaran tunggal jinis ya iku karo aktor Indra L Bruggman.[1] Leloroné uga digosipaké nikah ing Walanda.[1] Nanging Betrand apa déné Indra nerangaké yèn pawarta iku ora bener.[1]

Suwé ora tau ngetok ing tivi, nalika September 2009, Bertrand nggawé single kang sepisanan.[1] Single iki judhulé Bubar. Iki mratandhakaké Betrand uga ngrembakakaké kariré kanthi nyanyi.[1] Fans-fans Bertrand kang kangen ndeleng aktingé Bertrand ing tivi padha seneng nalika Bertrand main manèh ing sinétron kang judhulé "Aura".[1]

Kanggo njaga awaké supaya ora lemu,[2] Bertrand Antolin kang nalika cilik seneng mangan babi saiki wis ora tau mangan babi nalika riyaya dina Imlek.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Bertrand Antolin.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinétron kang dibintangi Bertrand Antolin.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Bertrand antolin.[1]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album kang digawé Bertrand Antolin.[1]

  • Bubar, Single (2009-2010)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. a b hot.detik.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)