Arab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Arab bisa ateges:

Ing Wétan Tengah
Ing Amérikah Sarékat

Uga delengen[besut | besut sumber]