Al Fathir Muchtar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fathir Muchtar
Fathir.jpg
Pakaryanaktor
BojoFera Feriska
Wong tuwaYus Machfud Muchtar lan Eleonora Muchtar

Al Fathir Muchtar (lair ing Jakarta, Indonesia, 23 Dhésèmber 1979; umur 39 taun).[1] Muchtar Al Fathir Muchtar iku salah sijiné juru main filem lan bintang sinétron Indonésia.[2] Fathir iku adhik saka aktor Bucek Depp.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Al Fathir Muchtar miwiti kariré dadi modhèl.[2] Sawisé dadi modhèl, Fathir banjur njajal akting dadi bintang iklan.[2] Fathir banjur éntuk tawaran main filem ing filem layar lebar kang judhulé 5 Sehat 4 Sempurna.[2] Fathir uga tau main ing filem mistik kang diprodhuksi Malaysia.[2] Sawisé suwé ora akting, Al Fathir Muchtar banjur akting manèh ing filem layar jembar kang jenengé Susahnya jadi Perawan, lan Serigala Terakhir, lan pungkasané ing taun 2010 iki Fathir akting ing filem kang judhulé Ratu KOSTmopolitan.[2] Saliyané akting ing filem layar lebar, Fathur uga main ing akèh sinétron.[2] Sinetron kang tau dibintangi Al Fathir ya iku sinétron kang judhulé PrimaDona, "Jangan Pisahkan Aku", "3 in 1" lan "Cinta Memang Gila".[2] Fathir nikah karo aktris ayu kang dadi lawan mainé ing sinétron JANGAN PISAHKAN AKU.[2] Artis kang dadi bojoné Fathir ya iku Fera Feriska.[2] Fathir lan Fera nikah nalika tanggal 10 September 2006.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. movietei.com(dipunundhuh tanggal 31 Agustus 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Agustus 2011)