Bebungah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bebungah utawa hadhiah utawa hibah utawa kadho iku pawèwèh arupa dhuwit, barang, jasa lan sapanunggalané tanpa ana kompènsasi suwaliké kayadéné sing kedadéyan nalika dedagangan.

Angkah[besut | besut sumber]

Hadhiah ing sangisoré wit Natal.

Angkah pawèwèh bebungah antara liya ya iku:

  • Pratélan rasa tresna utawa kekancan
  • Pratélan rasa utawa tandha panuwun
  • Rasa mesakaké, jroning wangun amal
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bebungah&oldid=833729"