Haddad Alwi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Haddad Alwi
Haddad Alwi.jpg
Haddad Alwi
Pakaryan Penyanyi
Taun aktif - sekarang
Bojo Atina Riawati (cerai)
Anak Yasmin Hadad Assegaf
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Haddad Alwi (lair ing Jakarta, 13 Maret 1966; umur 51 taun), iku penyanyi religi Islam saka Indonésia.[1] Hadad Alwi penyanyi tetembangan religi Islam, albumé kang kondhang anduwèni sesirah CINTA RASUL kang dirilis bareng karo penyanyi Sulis.[1] Album iki dadi album religi kang sukses nganti diprodhuksi ning warna-warna versi lan cacahé.[1]

Uga tau duet karo penyanyi liyané, kaya ta Gita Gutawa lan Tasya , Hadad Alwi tau ngerilis album kang diwènèhi sesirah Jalan Cinta 2, kang isiné 10 tetembangan sing dadi single andalané ya iku tembangan kang diwènèhi sesirah Salam Ramadhan.[1]

Ning kauripané, Haddad Alwi cerai karo garwané, ya iku Atina Riawati, kang uga dadi penyanyi religi.[1] Sakloroné cerai ning akir 2005 sawisé patang taun wis urip bebarengan.[1] Dikaruniai anak wadon kang dijenengi Yasmin Hadad Assegaf.[1] Ananging, dingertèni sawisé cerai karo Haddad Alwi, Atina Riawati ngudhar jilbab.[2] Atina Haddad Alwi kang mbuka bisnis salon iku, anduwèni pamikiran kang positif kanggo awaké dhéwé.[2]

Album[besut | besut sumber]

Album-album déning Haddad Alwi[1]:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h biogrrafi haddad alwi dipununduh tanggal 5 Juli 2011
  2. ^ a b mantan istri haddad alwi dipununduh tanggal 5 Juli 2011