Haddad Alwi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Haddad Alwi
Haddad Alwi
Lair 13 Maret 1966 (umur 50)
Flag of Indonesia.svg Wanadadi, Banjarnegara, Indonesia
Pagawéyan Penyanyi
Taun aktif - sekarang
Garwa Atina Riawati (cerai)
Anak Yasmin Hadad Assegaf

Haddad Alwi (dipunlairaken ing Jakarta, 13 Maret 1966; umur 50 taun), iku penyanyi religi Islam saka Indonesia.[1] Hadad Alwi penyanyi tetembangan religi Islam, albumé kang kondhang anduwèni judul CINTA RASUL kang dirilis bareng karo penyanyi Sulis.[1] Album iki dadi album religi kang sukses nganti diproduksi ning macem-macem versi lan jumlahé.[1]

Uga tau duet karo penyanyi liyané, kayata Gita Gutawa lan Tasya , Hadad Alwi tau ngerilis album kang diwenehi judul Jalan Cinta 2, kang isiné 10 tetembangan sing dadi single andalané ya iku tembangan kang diwenehi judul Salam Ramadhan.[1]

Ning kauripané, Haddad Alwi cerai karo garwané, ya iku Atina Riawati, kang uga dadi penyanyi religi.[1] Sakloroné cerai ning akir 2005 sawisé patang taun wis urip bebarengan.[1] Dikaruniai anak wadon kang diwenehi jeneng Yasmin Hadad Assegaf.[1] Ananging, dingerteni sawisé cerai karo Haddad Alwi, Atina Riawati ngudhar jilbab.[2] Atina Haddad Alwi kang mbuka bisnis salon iku, anduwèni pamikiran kang positif kanggo awaké dhewe.[2]

Album[sunting | besut sumber]

Album-album déning Haddad Alwi[1] :

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h (id)biogrrafi haddad alwi dipununduh tanggal 5 Juli 2011
  2. ^ a b (id)mantan istri haddad alwi dipununduh tanggal 5 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haddad_Alwi&oldid=1014978"