Loekman Hakim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Loekman Hakim
Lukman peterpan.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairLoekman Hakim
ParabanLoekman
Pakaryanpemain musik,
PirantiGitar

Loekman Hakim (lair ing Cianjur, Jawa Kulon, 30 Dhésèmber 1976; umur 42 taun), Loekman Hakim ya iku salah sijining personil ing golongan musik Peterpan.[1] dhèwèké personel kang paling anyar saka Nazril Irham (Ariel), Mohammad Kautsar Hikmat lan Ilsyah Ryan Reza, Lahir ing Cianjur, Jawa Barat, 30 Dhésèmber 1976, Lukman ketemu Peterpan ing taun 2000, ing antarané kabèh personel grup band Peterpan, Lukman kang kerep dilalekaké.[2]

Padahal posisi Lukman wigati ing grup asal Bandung, Jawa Barat, iku.[2] dhèwèké sang gitaris kang masuk gitaris kalem, Pria kurus iki mesti ramah wektu ngelayani penggemar. “Saya seneng melayaninya,” tutur Lukman, Kehidupan pribadi Lukman pancen resik saka gosip-gosip panas, apamaneh soal wong wadon.[2] dhèwèké ketok paling diwasa katandhing personel liyané, dhèwèké dadi penyeimbang ing grup kang melejit liwat Ada Apa Denganmu iku, bareng Peterpan, Lukman dadi sukses Tanapi iku ora gawé Lukman owah saka asliné, dhèwèké tetep low profilé lan ramah ngelayani penggemar kang akèh saks kaum Hawa.[2]

Diskografi karo Peterpan Band[besut | besut sumber]

ALBUM[3][besut | besut sumber]

PENGHARGAAN karo Peterpan Band[3][besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. loekman Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b c d loekman Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  3. a b Diskografi loekman Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011