Mohammad Kautsar Hikmat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mohammad Kautsar Hikmat
Uki peterpan..jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairMohammad Kautsar Hikmat
ParabanUki
Pakaryanpemain musik, penulis lagu
PirantiGitar
Mangsa akarya1997-saiki

Mohammad Kautsar Hikmat lair ing Bandung, Jawa Kulon, 5 Oktober 1981; umur 38 taun, misuwur kanthi jeneng akrab Uki ya iku gitaris grup band Peterpan.[1] Musisi kelahiran Bandung, 5 Oktober 1981 kapungkur mau main gitar awit cilik.[2] Meski wektu iku dudu gitar dhuwené Dhewe, banjur wektu ulang taun kang kaping 17 bapaké mènèhi kado wujud gitar.[2]

Putra saka pasangan Hikmat Iskandar lan Listia Indrawati iki awalé gabung karo grup band Topi ing taun 1997 karo Ariel, Andika lan Reza, Topi ikilah kang mengkoné awal mula terbentuké grup band Peterpan ing taun 2000.[2]

tanggal 9 Agustus 2009, Uki ngakhiri masa lajangé nikah karo kekasihé kang uga juru main sinétron, Meta Yunatria, Akad nikah dilaksanaké ing Masjid Pusdai Bandung lan dilanjutké karo resepsi ing Balai Pusdai Bandung.[2]

Diskografi Bebarengan karo Peterpan Band[besut | besut sumber]

ALBUM[3][besut | besut sumber]

PENGHARGAAN[3][besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. biografi uki Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b c d uki Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  3. a b Diskografi Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011