Willy Dozan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Willy Dozan
Willy Dozan1.jpg
Bojo Betharia Sonatha (bercerai)
Tini Kartini (bercerai)
Chika (bercerai)

Willy Dozan (lair ing Magelang, Jawa Tengah, 10 Fèbruari 1957; umur 62 taun) inggih punika salah satunggalipun bintang filem lan sinétron Indonesia.[1] Willy naté manggèn ing Hongkong, Taiwan, Jepang lan Amérikah Sarékat kanggé nyinaoni lan nekuni filem ingkang genre-nipun 'action. Willy naté dados bintang sinétron laga Deru Debu.[1] Willy ugi naté sekolah ing Kahana's Stunt School ing California, Amérikah Sarékat. Willy lair kanthi nama Chuang Chen Li, lan nama internasionalipun Billy Chong.[1] willy Dozan punika rayinipun bintang filem nasional ing taun 1980-an Leo Chandra (ingkang misuwur kanthi asma Leo Dozan).[1]

Willy pegatan kaliyan Betharia Sonata ing pungkasanipun Agustus 2002.[2] Saking palakrami punika Willy lan Betharia patutan kalih, Mohammad Leon Rahman Dozan lan Nabila Rahman Dozan.[2] Sarta Willy ingkang agaminipun Kristen punika mlebet Islam saderengipun badhé palakrami kaliyan Betharia Sonata.[2] Willy lajeng palakrami malih kaliyan Tini Kartini ing Désa Cipongkor, Bandung, Jawa Barat, 2 Mèi 2004.[3] Nanging boten dangu, Willy Dozan lan Tini Kartini pegatan sanajan nembé mangun bale wisma sadangunipun tigang sasi.[3] Willy palakrami malih kaliyan Chika Ravieta ingkang nalika samanten nembé umur 21 taun ing 20 Juli 2007.[4] Dereng wonten satunggal taun, Willy nggugat cerai ing tanggal 3 Maret 2008.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Profil dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. a b c Willy Dozan Ingin Betha Kembali dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  3. a b Keretakan Willy Dozan dan Tini Karena Sang Anak dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  4. Willy Dozan, Sempat 'Tersendat' Saat Ijab Kabul dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Profil