Mercedes-Benz SLS AMG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mercedes-Benz SLS AMG
SLS AMG.
ProdhusènMercedes-Benz
Parusahan indhukDaimler AG
Wiwit prodhuksi2010
Mangsa sajroning produksi2010–present
Modhèl taun2011–
PerakitanSindelfingen, Germany
Modhèl sakdurungéMercedes-Benz SLR McLaren Mercedes-Benz 300SL
KlasSupercar and GT
Wangun rangka2-door coupe
2-door roadster
LayoutFront mid-engine, rear-wheel drive, Transaxle
Mesin6.2L, V8, DOHC
Transmisi7-speed dual-clutch semi-automatic
Let sumbu rodha2680 mm
Dawa4638 mm
Amba1939 mm
Dhuwur1262 mm
Bobot kothong1620 kg

Mercedes-Benz AMG SLS ya iku montor sugih pariwisatawan gedhé sing dikembangaké déning Mercedes-AMG kanggo ngganti Mercedes-Benz SLR Mclaren.[1] Mobil iku ya iku mobil Mercedes pisanan sing digawé ning-ngomah karo AMG lan dijlentrehaké karo Mercedes-Benz, penerus spiritual kanggo Mercedes-Benz 300SL Gullwing.[1] ing Éropah karo MSRP € 177,310 (kalebu pajak) lan ameh diwiwiti ning Amérikah Sarékat ing tengahan taun 2011 lan kurang luwih $200.000.[1] AMG SLS ya iku fitur dadi mobil panutup kanggo PlayStation 3 game balap Gran Turismo 5, lan Safety Car kanggo Formula Siji 2010 lan taun 2011.[1] AMG SLS ya iku digawé kanggo dadi kebangkitan Gullwing modern sing 300SL saka Gorden Wagener.[1] mobil iki duwé topi dawa, kompartemen penumpang cerak karo poros mburi lan pérangan mburi mobil kang cendhak.[1] AMG SLS uga ngadhaptasi fitur pintu swiwi sing ameh ngayun munggah lan mbukak ing struts gas, ora ana ing campuran dhuwur lan ngarep kaya ta SLR.[1] Lawang-lawang kudu ditutup kanthi manual sing dadi Insinyur AMG mutusaké otomatis nutup sistem amarga sistem ameh nambah 90 £ (41 kg).[1] AMG SLS ya iku dirancang untuk menjadi kebangkitan Gullwing modern yang 300SL olèh Gorden Wagener.[2] Mobil memiliki topi panjang, kompartemen penumpang dekat dengan poros belakang dan pérangan belakang mobil yang pendek. AMG SLS juga akan menyesuaikan fitur pintu sayap yang akan ayunan ke atas terbuka pada struts gas, tidak dalam campuran ke atas dan ke depan seperti SLR. Pintu-pintu harus ditutup kanthi manual sebagai insinyur AMG memutuskan otomatis menutup sistem karena sistem akan menambahkan 90 £ (41 kg) ke mobil [4] Dalam kasus roll-over, pintu dapat sepenuhnya dilepaskan untuk memungkinkan. penghuni untuk meninggalkan kendaraan.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h www.mediaindonesia.com; Mercedes Benz Perkenalkan SLS AMG Roadster(diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)
  2. a b themercedeslounge.com(diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)