Usmar Ismail

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Usmar Ismail

Usmar Ismail lair ing Bukittinggi, Sumatra Kulon, 20 Maret 1921 – pati 2 Januari 1971 ing yuswa 49 taun ya iku sutradara Indonésia.[1] Kariré diwiwiti minangka asistèn sutradara ing Perfini kang digawé ing taun 1950.[1] Ing taun 1952-1953 nutukaké studi ing Univèrsitas Los Angeles jurusan film lan éntuk gelar Bachelor of Arts.[1] Usmar Ismail séda ing taun 2 Januari 1971, amarga stroke.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d (id)Usmar Ismail(23 Juni 2011)
  2. ^ (id)Usmar Ismail(23 Juni 2011)

Pranala najaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Usmar_Ismail&oldid=1051045"