Muhammad Ilham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Muhammad Ilham
M Ilham-Persija-inilah.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Muhammad Ilham
Tanggal lair (1981-01-22) Januari 22, 1981 (age 35)
Papan lair  Indonésia Majene, Indonesia
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Persib Bandung
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
PSPS Pekanbaru
Petrokimia Putra
Pelita Jaya
Persikota Tangerang
Persija Jakarta
Persib Bandung




(11)
Tim nasional
2008- Indonésia Indonesia 20 (2)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only. † Appearances (Goals).


Muhammad Ilham (lair ing Majene, Sulawesi Kulon, 22 Januari 1981; umur 35 taun).[1] Muhammad Ilham punika salah setunggaling pamain bal saking nagara Indonésia.[1] Muhammad Ilham punika putra ingkang kaping enem saking sedulur ingkang cacahipun wolu.[1] Muhammad Ilham punika putranipun pasangan H. Baharuddin Said (alm.) saha H. Nurdian (alm.).[1] Sapunika, Muhammad Ilham main wonten ing klub Persija.[1] Muhammad Ilham punika nggadhahi idhola ingkang namanipun Kurniawan Dwi Yulianto saha pamain bal manca nagara ingkang namanipun Kaka.[1] Kejawi remen main bal, Muhammad Ilham ugi nggadhahi hobi mancing.[1] Nalika Kualifikasi Piala Dunia FIFA 2014 (AFC) mengsah kaliyan Turkmenistan ingkang dipunwontenaken nalika tanggal 23 Juli 2011, Ilham nyumbang setunggal gol.[1] Nalika tandhing kaliyan Deltras Sidoarjo wonten ing lanjutan Indonésia Super League utawi ISL 2010/2011 wonten ing Gelora Bung Karno Jakarta, Muhammad Ilham boten saged main wonten ing Persija Jakarta.[1] Pemain ingkang kalebet pilaripun timnas Indonésia punika pikantuk aumulasi kertu kuning nalika main mbela Timnas nglawan Malawadewa ing dinten-dinten sadéréngipun.[1] Rahmad Darmawan minangka pelatih nedahaken bakal nggantos Muhammad Ilham kaliyan pemain ném ingkang anami Ramdani Lestaluhu .[1] Muhammad Ilham nginggilipun 168 cm saha awratipun 68 kg.[2] Limrahipun, Muhammad Ilham main dados gelandhang kanthi nomer geger 81.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)bola.net(dipunundhuh tanggal 2 Oktober 2011)
  2. ^ a b (id)goal.com(dipunundhuh tanggal 2 Oktober 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Muhammad_Ilham&oldid=1008545"