Diah Permatasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diah Permatasari

Diah Permatasari (lair ing Sala, Jawa Tengah, 25 Januari 1971; umur 49 taun) ya iku juru main sinétron ing donyaning hiburan Indonesia.[1] Diah biyèn tau dadi modhél wong wadon ing era 1990-an.[1] Dhèwèké dikenal lumantar sinétroné kang judhulé Si Manis Jembatan Ancol.[1] Diah nduwéni awak kang dhuwuré kurang luwih 175 cm.[1] Diah seneng jogging ing omahé. Saliyané iku Diah Permatasari uga seneng fitness lan ulah raga.[1] Diah uga seneng ulah raga baskèt, mlayu, lan nglangi.[1]

Diah nduwéni bojo kang jenengé Anton Wahyu Jatmiko.[2]Anon Wahyu Jatmiko nduwé Blitzmegaplex lan Mall Teraskota.[2] Wong loro iki nikah tanggal 5 April 1997.[2] Saka pernikahané iki, Diah lan Anton nduwé anak lanang kang jenengé Marcello Nicholas Reynolds kang lair ing taun 1999 lan Marciano Nicholas Reynard kang lair taun 2006.[2] Aktris taun 90-an iki pancen saiki jarang tampil ing TV.[2] Nanging Diah uga nduwéni kasibukan liyané ya iku mbiyantu bojoné ngurusi pangudiné.[2] Saliyané iku Diah uga dadi ibu rumah tangga kang nduwéni tugas ngurusi anak-anaké.[2] Usaha kang dilakoni Diah lan bojoné ya iku babagan properti.[2] Wis 15 taun Anton nglakoni bisnis iki.[2] Salah siji bisnis kang dilakoni Diah lan Anton ya iku Blitzmegaplex lan Mall Teraskota.[2] Saliyané iku Diah uga nerusaké kuliyah S1 ing Universitas Terbuka.[2]

Saliyané bisnis properti, Diah Permatasari uga bisnis ing babagan kecantikan.[1] Diah nduwé salon kang panggonané cedhak karo omahé. Sanajan dhèwèké ngurangi porsi kanggo syuting, Diah nerangaké yèn dhèwèké isih akèh éntuk tawaran akting.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Diah Permatasari.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Diah Permatasari.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i j k hot.detik.com(dipunundhuh tanggl 6 Juli 2011)