Teguh Karya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Teguh Karya
Teguh Karya.jpg
Jeneng liya Steve Liem Tjoan Hok
Pakaryan Sutradara

Steve Liem Tjoan Hok (luwih ditepungi kanthi jeneng Teguh Karya; lair ing Pandeglang, Jawa Kulon, 22 Sèptèmber 1937 – pati ing Jakarta, 11 Dhésèmber 2001 ing yuswa 64 taun) ya iku sutradara film légendaris Indonésia.[1] Teguh Karya iku pamimpin Téater Populèr, wiwit ngadegé taun 1968.[1] Dhèwèké wis kaping enem dadi Sutradara paling apik ing FFI.[1] Film-filmé wis akèh nglairaké aktor lan aktris kondhang ing Indonésia kayata Slamet Rahardjo, Christine Hakim, lan Alex Komang.[1]

Film kang disutradarai & dimainké Teguh Karya[besut | besut sumber]

Sutradara paling apik ing FFI[besut | besut sumber]

Nominasi Sutradara paling apik ing FFI[besut | besut sumber]

  • Usia 18,
  • Secangkir Kopi Pahit,
  • Doea Tanda Mata.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d (id)Teguh Karya(04 Juli 2011)
  2. ^ a b c (id)Teguh Karya(04 Juli 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Teguh_Karya&oldid=1099155"