Fanny Fabriana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fanny Fabriana
Fanny fabriana260510a.jpg
Pakaryanaktris
Taun aktif1999 - saiki
Wong tuwaDoddy (bapak)
Tati (ibu)

Fanny Fabriana miwiti karire ing donyaning entertainment kanthi dadi modhél.[1] Nalika iku, fanny Fabriana bisa dadi juwara siji Cover Girl Majalah Aneka nalika taun 1999 lan Juara I Top Model Indonésia nalika taun 2002.[1] Fanny Fabriana iku anak saka pasangan Doddy lan Tati.[1] Fanny lair ing Bandung nalika taun 29 Januari 1985.[1] Saka kariré dadi cover girl iki, Fanny banjur ditawani dadi bintang iklan kaya ta iklan produk Pocari Sweat, Top, Citra lan Permen Capilanos.[1]

Fanny iku alumni SMUN 20 Bandung.[1] Sawisé dadi modhél lan bintang iklan, Fanny Fabriana banjur njajal akting.[1] Aktingé kawiwitan kanthi main ing sinétron Preman Kampus/Galang.[1] Nanging jenengé wiwit dikenal nalika main ing sinétron kang judhulé. Ing sinétron iki, Fanny main daditokoh Jingga.[1] Sawisé iku Fanny banjur éntuk tawaran kanggo main sinétron lan FTV.[1] Sinetron kang dibintangi Fanny kaya ta Mat Grobak, Naila, Peri Sok Gaul, Janji Jaya, Antri Dong lan Sopir Juga Manusia.[1] Ora mung akting lan dadi modhél, Fanny uga dadi presenter.[1] Fanny dadi presenter ing acara SPIRIT FOOTBALL, REKLAME, lan SPORTALASE.[1]

Fanny Fabriana tau pacaran karo Teuku Zacky, nanging leloroné banjur putus.[1] Pungkasané Fanny banjur nikah karo wong lanang kang jenengé Zacky Badrudin.[2] Fanny Fabriana iku mahasiswi jurusan Manajemen ing Universitas Widyatama, Bandung.[1] Sawisé akting ing sinétron lan FTV, Fanny banjur akting ing layar lebar kang judhulé HARI UNTUK AMANDA (2009),PREMAN IN LOVE (2009), lan SERIGALA TERAKHIR (2009).[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)
  2. celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)