Naraguna:JV02 Her Raditya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

nama kula Raditya, jangkepipun Her Raditya Mahendra Putra. peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Gadjah Mada, Fakultas Ilmu Budaya, Jurusan Sastra Nusantara.