Naraguna:JV06Wini Widiastuti

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    nuwun, ndherek nepangaken nama kula Wini Widiastuti, kula mashasiswa sakin jurusan pendidikan bahasa daerah Universitas Negeri Yogyakarta. kula saking Purwokerto, kula menika mahasiswa semester sekawan :)