Naraguna:Adhi Kurniawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adhi Kurniawan
Adhi Mas Wiki Kurniawan Sketsa.jpg
Adhi Kurniawan
Pratélan latar wuri
SakaIndonesia Indonésia
Mangsa akarya1993 - saiki
Sing magepokanWiki Mrebawani
Papat Limpad

Jèr basuki mawa beya

Tut wuri handayani

Jajal sepisan menawi trésna

Banjur urip lan ngayomi

Artikel sing kula wiwiti[besut | besut sumber]

Sepur Indonésia[besut | besut sumber]

Kategori Panganggit[besut | besut sumber]

Kategori Tokoh[besut | besut sumber]

Kategori Organisasi[besut | besut sumber]

Kategori Warta Insiden[besut | besut sumber]

Artikel kanggé dibesut ana ing Wulan Wikipédia Asia[besut | besut sumber]


Logo "Wiki Mrebawani"Naraguna iki yaiku panitya Wiki Mrebawani
Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 29 September 2019 ing Ngayogyakarta.

~Adhi Kurniawan~ pirembagan 12 Oktober 2012 22.37 (UTC)