Markus Allen Hoppus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Markus Allen Hoppus
Mark Hoppus 2004.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Mark Hoppus
Saka Ridgecrest, California, Amérika Sarékat
Génre Pop punk,
Mangsa akarya 1992-saiki
Sing magepokan Blink 182
+44
Owl City
Linkin Park
Sana jaringan Mark Hoppus Online Shop

Mark Hoppus iku musisi saka Amérika Sarékat. Lair ing labuh 15 Maret 1972 [1], ing kutha Ridgecrest, California. Kagungan band Blink 182 dadi pemain Gitar Bass. Déning naté kagungan band +44 bareng karo Travis Landon Barker, nanging wis bubar ing taun 2009. Mark Hoppus ya nduwé jaringan kanggo tumbas sandhangan ing internet.

Sajarah[besut | besut sumber]

Wangsa Cilik Mark Hoppus[besut | besut sumber]

Mark Hoppus urip ing kulawarga serba kacukupan sandhang lan pangan, déning bédha karo wangsa cilike Travis Barker. Piyambak lair ing wangsa 15 Maret 1972. Hoppus, celukane Mark Hoppus, ing labuh 1992 pindah ing kutha San Diego, California. Piyambak kérép mitutur marang adhine, Anne Hoppus babagan band. Banjur Anne Hoppus maringi kenalan rencange, Tom DeLonge, amarga Mark Hoppus lan Tom DeLonge padha dhemen marang musik [2]. Hoppus sampun sinau dolanan Gitar Bass ing umur 15 taun, amarga di kado Bapake Gitar Bass ing wayah ulangtaune. Mark Hoppus sinau main Gitar Bass otodidak. Band Blink 182 digawé karo DeLonge lan ngajak Scott Raynor. Bapake Hoppus iku nyambut gawé ing Departemen Pertahanan Amérika Sarékat uga damel désain misil lan rokèt [3]. Hoppus urip kaliyan bapak lan adhine, Anne Hoppus, sabanjure ibu lan bapake pègatan.[4].

Dadi Panyiar Acara Tivi[besut | besut sumber]

Fuse ya iku acara ingkang diasta kaliyan Mark Hoppus, nanging miwiti taun 2013, sampun ditutup utawa péjah acarane. Fuse iku sampun ngundhang tamu-tamu musisi, kaya ta Simple Plan, Angels and Airwaves uga band saka Tom DeLonge, ora liya uga kanca band Mark ing Blink 182.

Miwiti Makarya Piyambak[besut | besut sumber]

Mark Hoppus iku tiyang ingkang gadhah warung online kanthi sadèyan manèka rupa wérna aksésoris musik [5]. Hoppus uga taksih aktip marang acara-acara musik sosial kanggo sumbangan ing salah sawijining yayasan sosial. Linkin Park iku salah sawijining band ingkang ngérewangi Hoppus kanggo nggalang artha [6].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Mark Hoppus". AskMen.com. Dijupuk 8 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ Edwards, Gavin (2000). "Cerita ing Blink 182". Rolling Stone.  Paramèter |month= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung)
  3. ^ Hoppus, Mark (4 Juli 2011). "Cerita saka Mark Hoppus". Tumblr. Dijupuk 8 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  4. ^ Eaton, Michael (10 Oktober 2010). "Blink lan Mark Hoppus". Risen Magazine. Dijupuk 8 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  5. ^ Web kanthor saka Mark Hoppus(Kaundhuh tanggal 19 November 2015)
  6. ^ Mark Hoppus X Linkin Park(Kaundhuh tanggal 19 November 2015)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Gladri foto saka Mark Hoppus[besut | besut sumber]

Mark Hoppus

Delenga Uga[besut | besut sumber]