Simple Plan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Simple Plan
Sposaka.JPG
Saka kiwa nengen: Chuck Comeau, Jeff Stinco, Pierre Bouvier, Sébastien Lefebvre, David Desrosiers.
Pratélan latar wuri
Saka Montréal, Québec, Kanada
Génre Pop Punk
Alternative Rock
Mangsa akarya 1999–saiki
Labèl Lava, Atlantic
Sana jaringan simpleplan.com
Anggota Pierre Bouvier
Sébastien Lefebvre
David Desrosiers
Chuck Comeau
Jeff Stinco

Simple Plan iku band pop punk asal Montréal, Québec, Kanada. Wiwit kawangun grup iki ora tau ngalami ganti anggota. Anggota grup band iku ya iku Pierre Bouvier, Jeff Stinco, Sébastien Lefebvre, Chuck Comeau, lan David Desrosiers. Nganti saiki grup iki wis ngrilis 4 album studio: No Pads, No Helmets...Just Balls (2002), Still Not Getting Any... (2004), Simple Plan (2008), lan Get Your Heart On! (2011)[1].

Damel Simple Plan Foundation [2].[besut | besut sumber]

Simple Plan uga damel yayasan kanggo bocah-bocah cilik ingkang dadi kurban saka obat-obatan lan bocah-bocah ora duwe[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]