Owl City

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Owl City
Owlcity.png
Owl City punika Adam Young.
Pratélan latar wuri
Saka Owatonna, California, Amérikah Sarékat
Génre Elektronika, Synth-Pop, Pop, Indie-Elektronika
Mangsa akarya 2007-saiki
Labèl Republic Record
Sana jaringan Wéb kanthor saka Owl City

Owl City ya iku proyék musik saka Adam Young kang diwiwiti ing kutha Owatonna, praja Minnesota, Amérikah Sarékat.[1] Nalika kaping pisan nggawé musik, Adam Young iku nganggo situs Myspace kanggo ngudhari kasil makaryané.[2] Proyék iki kadadéan amarga Adam Young iku isih kerep ora bisa turu nalika wayah wengi.[butuh sitiran] Sapunika Owl City sampun gadhah album 5 (gangsal).[3] Album punika sampun direkam ing studhio ageng, kaya ta Republic Record.[4] Miwiti saka album Of June, Owl City makarya ing ilèn musik Elektronika lan Pop [5]. Owl City, iku tau karawit bareng kaliyan Carly Rae Jepsen lan Mark Hoppus [6] ing sajeroning lagu Good Time lan Dementia.

Album-album saka Owl City[besut | besut sumber]

Miwiti taun 2007 nalika Owl City didhamél, nganthos taun surya 2015, sampun gadhah album cacahé wonten pitu (7) [7].

Dêlenga Uga[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Adam Young lan Owl City(Kaundhuh tanggal 20 November 2015)
  2. Wéb kanthor My Space saka Owl City(Kaundhuh tanggal 21 November 2015)
  3. Album anyar saka Owl City(Kaundhuh tanggal 27 November 2015)
  4. Owl City magépokan karo Republic Record(Kaundhuh tanggal 27 November 2015)
  5. Owl City Of June(Kaundhuh tanggal 27 November 2015)
  6. a b Owl City kolaborasi baréng Mark Hoppus(Kaundhuh tanggal 28 Novèmber 2015)
  7. Dhaptar Album-album saka Owl City(Kaundhuh tanggal 27 Novèmber 2015)

Pranala njaba[besut | besut sumber]