Angels and Airwaves

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Angels and Airwaves
Angels and airwaves.png
Angels and Airwaves, band saka Thomas Matthew DeLonge
Pratélan latar wuri
Paraban AVA
Saka San Diego, California, United States
Génre Alternatif rock, Instrumental
Mangsa akarya 2004 - Saiki
Labèl Geffen (2004-2006), Suretone (2007-2009), To The Star (2010-saiki)
Sing magepokan Blink 182, Boxcar Racer, The Offspring, Hazen Street, 30 Seconds to Mars, The Distillers
Sana jaringan http://www.angelsandairwaves.com/, http://thearmyofangels.com/web/guest/login/
Anggota Thomas Matthew DeLonge
David Kennedy
Matt Watcher
Illan Rubin
Tilas anggota Ryan Sinn
David Atom Willard

Angels and Airwaves utawa AVA ya iku band ingkang madeg ing taun 2004. Band iki dipundamel déning Thomas Matthew DeLonge, amarga DeLonge sampun medal saka Blink 182 rikala iku. Blink 182 ngaturake bubar kanthi wayah ingkang boten dipuntemtokaken marang panggemare. Tom DeLonge ngendikan piyambake kagungan [1] karep gawé band ingkang alirane sanes Pop punk, kayata Blink 182. Piyambake inggih bosèn damel tembang-tembang Pop punk. Dadine badhe damel tembang alirane Alternatif rock utawa Instrumental.

Sejarah[besut | besut sumber]

Formasi Kaping Pisan[besut | besut sumber]

Saka kosongipun Blink 182, Tom DeLonge sampun duwéni rancangan band, band iku kudu liya aliran karo Blink 182. DeLonge inggih taksih gadhah matéri tembang. Piyambake ngajak David James Kennedy (gitaris), kancané DeLonge rikala sekolah lan rencang dolanan Skateboard. Kennedy, celukane David James Kennedy, iku kanca rikala DeLonge gadhah band Boxcar Racer. Tom ngendika, Angels and Airwaves iku térusan saka Boxcar Racer [2]. Nalika Boxcar Racer, drummer diisi kaliyan Travis Landon Barker, ngèndikane Atom Willard (drummer Angels and Airwaves, nanging saiki sampun medal) [3].

Album Lagu[besut | besut sumber]

We Don't Need To Whisper[besut | besut sumber]

We Don't Need To Whisper iki uga album kaping pisan saka Angels and Airwaves. Album iki ngusung tèma babagan Perang Dunya II. Lagu ing album iki uga kathah ing panghargyaan, kayata The War, The Adventure, Start the Machine, lan Do It For Me Now. Album iki uga rilis ing labuh 23 Mei 2006.

I-Empire[besut | besut sumber]

I-Empire iku ngijabahi lagu-lagu ingkang didamel saka insiprasi urip manungsa ing dunya. Rilis album iki nalika labuh 6 November 2007. Tom uga maringi katrangan, asma I-Empire iku saka Illuminati Empire [4]. Promo album iki nalika Angels and Airwaves tur kaliyan Weezer [5].

LOVE (Part 1)[besut | besut sumber]

LOVE (Part 1) iku dibagi gratis ing internet, rilis nalika 14 Februari 2010. Tom ngendika manawa album iki isine arupa lagu-lagu kasmaran, uga ajeg ngunggah téma trèsna, alien, lan nglindur.

LOVE (Part 2)[besut | besut sumber]

LOVE (Part 2) iku rilis nalika Start the Machine (film) saka Thomas Matthew DeLonge, ora liya uga vokalis saka Angels and Airwaves.

Taun Isi Album Nilai Panghargyaan Panghargyaan
(Padosan)
US
[6]
AUS
[7]
AUT
[8]
CAN
[6]
FRA
[9]
GER
[10]
IRL
[11]
NLD
[12]
NZL
[13]
UK
[14]
2006 We Don't Need to Whisper 4 8 30 3 82 18 23 62 29 6
2007 I-Empire
  • Tanggal Cithak: 6 November 2007
  • Label: Geffen Records
  • Produsér: Tom DeLonge
9 31 1 77 70 29
2010 Love
  • Tanggal Cithak: 14 Februari 2010
  • Label: Rilis Piyambak
  • Produsér: Tom DeLonge
67
[17]
67
2011 Love: Part Two
  • Tanggal Cithak: 8 November 2011
  • Label: To The Stars Records
  • Produsér: Tom DeLonge
30 67 80 83

Délenga Uga[besut | besut sumber]

Catethan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Angels & Airwaves". musicOMH. Dijupuk 9 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ "Exclusive: Tom DeLonge Talks About Blink-182 And Being ‘Spun Out’ While Building An ‘Empire’". Buzzworthy.mtv.com. 2007-11-15. Dijupuk 2011-11-02. 
  3. ^ Stevens, Match. "Wawancara: Atom Willard". ShaveMagazine.com. Dijupuk 9 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  4. ^ "Chat: Tom lan I-Empire". Absolutepunk.net. Diarsip saka asliné ing 23 Juli 2011. Dijupuk 9 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |archive-date= (pitulung)
  5. ^ Weezer tur karo Angels & Airwaves, Tokyo Police Club[pranala nonaktif]
  6. ^ a b [[[:Cithakan:Allmusic]] "Angels & Airwaves - Charts & Awards - Billboard Albums"] allmusic. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  7. ^ "Australian Album Charts Search for Angels & Airwaves" Australian-Charts.com. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  8. ^ "Austrian Album Charts Search for Angels & Airwaves" Austriancharts.at. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  9. ^ "French Album Charts Search for Angels & Airwaves" Lescharts.com. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  10. ^ "German Album Charts Search for Angels & Airwaves" Musicline.de. Retrieved on 20 Juni 2010.
  11. ^ "Irish Album Charts Search for Angels & Airwaves" Irish-charts.com. Retrieved on 20 Juni 2010.
  12. ^ "Dutch Album Charts Search for Angels & Airwaves" DutchCharts.nl. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  13. ^ "New Zealand Album Charts Search for Angels & Airwaves" charts.org.nz. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  14. ^ "British Album Charts Search for Angels and Airwaves" EveryHit.co.uk. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  15. ^ "RIAA Database Search for Angels & Airwaves" Recording Industry Association of America. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  16. ^ "BPI - Statistics - Certified Awards - Angels and Airwaves" British Phonographic Industry. Retrieved on 17 Agustus 2008.
  17. ^ "Angels & Airwaves - Love Album Part One" acharts.us. Retrieved on 23 November 2011.

Pranala Njaba[besut | besut sumber]