Box Car Racer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Boxcar Racer)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Box Car Racer
Gambar:Boxcar Racer.jpg
250px
Pratélan latar wuri
Saka San Diego, California, Amérikah Sarékat
Génre post hardcore, pop punk, alternative rock
Mangsa akarya 2002–2003
Labèl MCA
Sing magepokan Blink-182, Angels & Airwaves, +44, Hazen Street, Over My Dead Body, Transplants, Expensive Taste, The Aquabats
Tilas anggota Thomas Matthew DeLonge
Travis Landon Barker
David Kennedy

Box Car Racer iku band playonane Thomas Matthew DeLonge lan drummér Blink 182, Travis Landon Barker. Band iki dadi panutup kabosénane DeLonge amarga tur karo Blink 182. Band Iki diwiwiti saka tembang-tembang ingkang dipundhamél DeLonge rikala Blink 182 rèkaman album Take Off Your Pants and Jackets. Temabng-tembang DeLong iku botèn dilebètake ing album Blink 182 - Take Off Your Pants and Jackets. Banjur DeLonge gadhah pungkasan, déning ngajak Barker, lan David James Kennedy kanggo miwiti tembang-tembang iku ing band anyar.

Sajarah[besut | besut sumber]

Asal mulané[besut | besut sumber]

Asma kaping pisane Boxcar Racer ya iku The Kill, lan rèncanae album asmane Et Tu Brute[1] (dipunundhuh 19 Juni 2012). Banjur Barker gadhah gagasan diparingi asma Box Car Racer, kaya ta band Barker rikala sekolah. Nangin wonten kaluputan eja kaliyang pesawat perang Amérikah Sarékat, ya iku Bokscar, banjur dipunsambung dadi Boxcar Racer. Band iki lair ing wayah 2003, rikala Blink 182 lerèn tur.

Album tembang[besut | besut sumber]

Boxcar gadhah album ingkang tanggal 21 Mèi 2002, nanginng siji, "Boxcar Racer". direkam ing studhio MCA, saiki asmane Interscope [2]. Isiné ngudhari 13 tembang aliran post-grunge. Rikala rékaman, wonten sawijining tembang "Elevator", diréwangi vokal karo Markus Allen Hoppus uga boten liyané rencang DeLonge lan Barker ing Blink 182. Tim Armstrong, saking band Rancid, inggih réwang urun rembug lan vokal in "Cat Like Thief".

Bubaran[besut | besut sumber]

Ing wayah 2003, sarampunge ngisi panggung "Vans Warped Tour 2003, DeLonge lan Barker ngudarwentah manawa Boxcar Racer iku kanggo pèngalaman lan sinau. Banjur miwiti wulan April 2003, DeLonge ngendikan Boxcar Racer bubar permanen. DeLonge matur kalih pawarta média, ménawa Boxcar Racer iku sajatiné bubar amarga piyambaké botén kèpenak kaliyan Mark Hoppus, ingkang ngèrasa dadi pémain bass ingkang ditilar kanca-kancané ing Blink 182 [3][4]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "The Kill".  |first1= kurang |last1= ing Authors list (pitulung)
  2. [1]
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Tom lan Boxcar racer
  4. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Sean Richardson

Pranala njaba[besut | besut sumber]