Blink 182

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Blink 182
Saka San Diego, Amerika Serikat Flag of the United States.svg
Génre Pop punk, Rock
Mangsa akarya 1992 - saiki
Labèl Interscope (2002 - 2012), Geffen (1997 - 2002), Cargo (1993 - 1995)
Sana jaringan

Blink 182

Interscope
Anggota Mark Hoppus
Travis Barker
Tilas anggota Scott Raynor
Tom DeLonge

Blink 182 iku band karawit kang manut aliran karawit Pop punk Rock saka Amérika Sarékat. Band iki uga dipun junjung kaliyan Markus Allen Hoppus utawa Mark Hoppus ngasto Gitar Bass, Thomas Matthew DeLonge utawi Tom DeLonge ngasto Gitar, lan Travis Landon Barker [1] utawa Baron von Tito utawa Travis Barker ngastonipun Drum. Band Blink 182 asma aslinipun kados Blink. Déning wontèn Band kagungan asma sami ing Inggris, Mark Hoppus lan Tom DeLonge rembugan ditambahi 182 ing asma band. Kanggo ngisi posisi Drum, Mark Hoppus nyuwun tulung marang rencang rikala SMA, ya iku Scott Raynor . Nanging, déning Scott Raynor kagungan masalah ngunjuk alkohol lan mabukan [2], piyambakipun didhawuhi kaliyan Mark lan ugi Tom mlebet panthi rehabilitasi. Mas Scott Raynor sambung urun rembug ing Blink nganthi album Flyswatter, Chesire Cat, lan Dude Ranch. Posisinipun piyambake digantosna déning Travis Barker ing wayah 1998.

Blink 182 nalika ing San Diego

Blink 182 miwiti suksès nalika Travis mlebu, lan miwiti album Enema of the States. Banjur miwiti diparingi panghargyaan kaliyan MTV Music Awards.

Format Kaping Pisan[sunting | besut sumber]

Asma kaping pisan nanging Blink. Diwiwiti saka rémbukane Thomas Matthew DeLonge marang Jack Hoppus (adhine Markus Allen Hoppus ). Banjur miwiti damel lagu ing garasi griyane Mark. Menawa posisi drummer kosong, Tom ngajak kanca saka sekolah, ya iku Scott Raynor. Miwiti gawé lagu, Tom, Mark,lan Scott uga miwiti rekaman album Flyswatter ing sajrone kamar saka Raynor. Swara kasil saka rékaman iku uga ora saé.

Blink 182 nalika ing Corona 1995

Rèuni lan Damel Malih Blink 182[sunting | besut sumber]

Travis Barker nalika tabrakan pésawat, iku miwiti Blink 182 balik. Mark, Tom, lan Travis miwiti medal barèng nalika didhawuhi maca panghargyaan ing Grammy Awards nalika taun 2009 [3]. Banjur ana film dokumentèr iku miwiti balike Blink 182, sabanjure 5 taun kosong. Blink 182 gadhah réncana damel album ingkang anyar, album ingkang luwih apik.

Travis Barker saka Blink 182

Medal saka Interscope[sunting | besut sumber]

Interscope ya iku label rékaman ingkang maringi Blink 182 studio rékaman [4]. Interscope iku uga kagungane Geffen. Nanging sabanjure makarya baréng, Blink 182 medal saka label rékaman iki sabanjure rampung tur ambal warsa mèngeti 20 taun umur band [5] . Album Dogs Eating Dogs iku uga dadi panentu medale Blink 182 saka Interscope, uga dadi band ingkang indèpendèn. Neighborhoods iku uga dadi album ingkang teakhir, nalika makarya barèng Interscope.

Tur tindhak dhateng Australia tanpa Travis Barker[sunting | besut sumber]

Wontén kabar ingkang botèn bagya saka Travis Barker nalika tur acara Soundwave Festival ing nagara Australia, ya iku piyambaké digantosi kaliyan Brooks Wackerman saka band mètal Amerika Sarèkat, avenged Sevendfold.

Tom DeLonge Medal Malih, Nanging Tasih Trésna Blink 182[sunting | besut sumber]

Pawarta ingkang gawé kaget ya iku menawi surya 26 Desember 2014, wonten berita Tom DeLonge sampun medal saka Blink 182. Warta iku dipunaturi kanggo Mark Hoppus lan Travis Barker liwat manajeré Tom. Manajeré matur menawi Tom sampun boten klop damel musik baréng Mark kaliyan Travis. Travis uga botén sègan matur ting média manawa Tom sampun botén bungah ting Blink 182, sumangga médal mawon lan ngaku kaliyan kancah fans manawa piyambake sampun médal saking band ingkang lair ing kutha San Diego iku [6]. Kabar ingkang anyar saka Tom DeLonge, piyambaké ngaku tasih trésna kaliyan band ingkang dhamél katénarane bareng Mark Hoppus iki.[7]. Nanging, sapunika Blink 182, utamané Mark Hoppus, sampun kontrak Matt Skiba, saka Alkaline Trio, kanggo ngisi kosongé pémain gitar. Iku artiné, posisi saka DeLonge sampun diganthos kaliyan Matt Skiba [8]. Ing salah sawijining pawarta cara, DeLonge matur kaliyan média warta, ménawa piyambaké tasih dibutuhaké Mark Hoppus lan Travis Barker, syaraté wangsul band uga gampil, DeLonge namung nyuwun ditilpon mawon [9].

Napak Tilas Anggota[sunting | besut sumber]

Catethan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ Andrew Daniels (17 November 2011). "Mark Hoppus, Blink 182". Men's Health. Retrieved 2 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  2. ^ Jason Tate (16 April 2004). "Scott Raynor (mantan-Blink182) – 04.16.04 – Interview". AbsolutePunk. Retrieved 2 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  3. ^ Kaufman, Gil (15 Maret 2009). "Blink 182 Reuni nalika Grammy Awards". MTV News. Viacom. Retrieved 5 Maret 2013.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  4. ^ [.punknews.org/article/33566 "Tur: Blink 182 / Weezer / Fall Out Boy"] Check |url= value (help). Punknews.org. 5 Mei 2009. Retrieved 5 Maret 2013.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  5. ^ "Blink 182 Medal Saka Interscope". Under the Gun Review. 23 Oktober 2012. Retrieved 5 Maret 2013.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Delengen Uga[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blink_182&oldid=1054420"