Geffen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Geffen ya iku perusahaan rekaman didamel kaliyan David Geffen. Geffen Record, asma ingkang familiar, uga saham kagungané Universal Music Group. David Geffen damel Geffen Record iki nalika taun 1980.