Geffen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Geffen ya iku perusahaan rekaman didamel kaliyan David Geffen. Geffen Record, asma ingkang familiar, uga saham kagungané Universal Music Group. David Geffen damel Geffen Record iki nalika taun 1980.