Universal Music Group

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Universal Music Group
Cabang saka Vivendi
Indhustri Musik
Diyasa 1997 (Inkarnasi pertama)
1998 (Inkarnasi keloro)
Kantor gedhé Santa Monica, California lan
Broadway, New York City
Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Wong kunci
Doug Morris, CEO
Olèh-olèhan Decrease€4.989 miliar (2005)
Increase€480 juta (2005)
Cacah karyawan
15.834 (2006)
Babon Prancis Vivendi
Sana jaringan Universal Music

Universal Music Group (UMG) ngerupakne perusahaan grup bisnis gedhé lan sak jeroning kulawarga label rekaman nang industri rekaman. Pusate Perusahaan iki ing Santa Monica, California lan Broadway, New York City, Amérika Sarékat. Perusahaan rekaman iki didegake tahun 1998. Nang Indonesia, penyanyi utama rekaman iki ya iku Samsons lan Dewi Sandra.

Daftar artis mancanegara[besut | besut sumber]

Daftar penyanyi Indonesia sing boloan karo Universal Music[besut | besut sumber]

Distribusi[besut | besut sumber]

  1. JKT48

Daftar mantan penyanyi Indonesia sing dinaungi Universal Music[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Perusahaan-ASi-stub