Universal Music Group

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Universal Music Group
TypeCabang saka Vivendi
IndustryMusik
Founded1997 (Inkarnasi pertama)
1998 (Inkarnasi keloro)
HeadquartersSanta Monica, California lan
Broadway, New York City
Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Key people
Doug Morris, CEO
RevenueDecrease€4.989 miliar (2005)
Increase€480 juta (2005)
Number of employees
15.834 (2006)
ParentPrancis Vivendi
WebsiteUniversal Music

Universal Music Group (UMG) ngerupakne perusahaan grup bisnis gedhé lan sak jeroning kulawarga label rekaman nang industri rekaman. Pusate Perusahaan iki ing Santa Monica, California lan Broadway, New York City, Amérika Sarékat. Perusahaan rekaman iki didegake tahun 1998. Nang Indonesia, penyanyi utama rekaman iki ya iku Samsons lan Dewi Sandra.

Daftar artis mancanegara[besut | besut sumber]

Daftar penyanyi Indonesia sing boloan karo Universal Music[besut | besut sumber]

Distribusi[besut | besut sumber]

  1. JKT48

Daftar mantan penyanyi Indonesia sing dinaungi Universal Music[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Perusahaan-ASi-stub