Universal Music Group

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universal Music Group
Cabang saka Vivendi
IndhustriMusik
Diyasa1997 (Inkarnasi pertama)
1998 (Inkarnasi keloro)
Kantor gedhéSanta Monica, California lan
Broadway, New York City
Amérika Sarékat Amérikah Sarékat
Wong kunci
Doug Morris, CEO
Olèh-olèhanDecrease€4.989 miliar (2005)
Increase€480 juta (2005)
Cacah karyawan
15.834 (2006)
BabonPrancis Vivendi
Sana jaringanUniversal Music

Universal Music Group (UMG) ngerupakne perusahaan grup bisnis gedhé lan sak jeroning kulawarga label rekaman nang industri rekaman. Pusate Perusahaan iki ing Santa Monica, California lan Broadway, New York City, Amérikah Sarékat. Perusahaan rekaman iki didegake tahun 1998. Nang Indonesia, penyanyi utama rekaman iki ya iku Samsons lan Dewi Sandra.

Daftar artis mancanegara[besut | besut sumber]

Daftar penyanyi Indonesia sing boloan karo Universal Music[besut | besut sumber]

Distribusi[besut | besut sumber]

  1. JKT48

Daftar mantan penyanyi Indonesia sing dinaungi Universal Music[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Perusahaan-ASi-stub