Kamasean Matthews

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kamasean Matthews
Jeneng lairKamasean Y. Matthews
ParabanSean
SakaIndonésia Jakarta, Indonésia
GénrePop
PakaryanPenyanyi
PirantiVokal
Mangsa akarya2012–saiki
LabèlUniversal Music Indonésia

Kamasean Y. Matthews (lair ing Jakarta, Indonésia, 30 Juni 1995; umur 24 taun) iku peserta Indonésian Idol 7 (2012), dhèwèké iku finalis Indonésian Idol paling enom saka Jakarta kang nalika mèluni ajang Indonésia Idol dhèwèké isih sekolah SMU.[1] Dhèwèké olèh jejuluk Seanatic amarga dhèwèké iku peserta ajang Indonésia Idol kang paling cilik. Kawit cilik, bakaté ing babagan seni swara wis bisa didelok.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Cithakan:Finalis Indonésian Idol