Menyang kontèn

Ariana Grande

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ariana Grande
LairAriana Grande-Butera
(1993-06-26) Juni 26, 1993 (umur 30)
Binjai, Sumatra Utara, Indonesia.
Pakaryan
  • penyanyi
  • penulis lagu
  • aktris
Taun aktif2008–saiki
DulurFrankie Grande
(separo sadulur)
BebungahDhaptar lengkap
Sana jaringanarianagrande.com
Karir musik
Génre
PirantiVokal
LabèlRepublic
Sing magepokan
Tandha tangan

Ariana Grande-Butera (/ˌɑːriˈɑːnə ˈɡrɑːnd/; lair 26 Juni 1993) ya iku penyanyi, penulis lagu lan aktris saka Amérika Sarékat.

Diskografi[besut | besut sumber]

Tur[besut | besut sumber]

Headlining

Promosional

Artis pambuka

Pranala njaba[besut | besut sumber]