Ariana Grande

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ariana Grande during The Honeymoon Tour in Jakarta 2015.jpg

Ariana Grande (lair 26 Juni 1993) ya iku penyanyi, penulis lagu lan aktris saka Amérika Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]