Matt Skiba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Matthew Thomas Skiba
13-08-10 Taubertal Alkaline Trio Matt Skiba 2.JPG
Matt Skiba
Pratélan latar wuri
Paraban Matt Skiba
Saka McHenry, Illinois, Amérika Sarekat Cithakan:Country data Amérika Sarekat
Mangsa akarya 1996-saiki
Sing magepokan Alkaline Trio
Blink 182
Heavens
The Hell
Matt Skiba and the Sekrets

Matt Skiba utawa jenéng asliné Matthew Thomas Skiba iku penyanyi saka band Alkaline Trio [1]. Sakniki, Matt uga dadi salah sawijiné anggota saka Blink 182 ganti saka tilas anggotané ingkang mèdal.[2].

Urip lan Enom-enomané Matt[besut | besut sumber]

Matt Skiba iku lair ing surya 24 Fèbruari 1976 ing kutha Chicago. Nanging nalika umur 3 taun, kulawargané pindhah ing kutha McHenry [3].[4]

Sarèng Alkaline Trio[besut | besut sumber]

Matt Skiba damèl Alkaline Trio sarèng karo Glenn Porter lan Rob Doran nalika taun 1996. Matt uga tilar saka kuliyah jurusan dèsain grapis kanggo damèl band iki [5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Situs kanthor saka Alkaline Trio(Kaundhuh tanggal 16 Maret 2016)
  2. ^ Matt Skiba ganti Tom ing Blink 182(Kaundhuh tanggal 16 Maret 2016)
  3. ^ Matt Skiba nalika enom(Kaundhuh tanggal 17 Maret 2016)
  4. ^ Skiba nalika enom(Kaundhuh tanggal 20 Maret 2016)
  5. ^ Matt Skiba matur babagan Alkaline Trio(Kaundhuh tanggal 21 Maret 2016)

Pranala njaba[besut | besut sumber]