Matt Skiba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Matthew Thomas Skiba
13-08-10 Taubertal Alkaline Trio Matt Skiba 2.JPG
Matt Skiba
Pratélan latar wuri
Paraban Matt Skiba
Saka McHenry, Illinois, Amérika Sarekat Cithakan:Country data Amérika Sarekat
Mangsa akarya 1996-saiki
Sing magepokan Alkaline Trio
Blink 182
Heavens
The Hell
Matt Skiba and the Sekrets

Matt Skiba utawa jenéng asliné Matthew Thomas Skiba iku penyanyi saka band Alkaline Trio [1]. Sakniki, Matt uga dadi salah sawijiné anggota saka Blink 182 ganti saka tilas anggotané ingkang mèdal.[2].

Urip lan Enom-enomané Matt[besut | besut sumber]

Matt Skiba iku lair ing surya 24 Fèbruari 1976 ing kutha Chicago. Nanging nalika umur 3 taun, kulawargané pindhah ing kutha McHenry [3].[4]

Sarèng Alkaline Trio[besut | besut sumber]

Matt Skiba damèl Alkaline Trio sarèng karo Glenn Porter lan Rob Doran nalika taun 1996. Matt uga tilar saka kuliyah jurusan dèsain grapis kanggo damèl band iki [5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Situs kanthor saka Alkaline Trio(Kaundhuh tanggal 16 Maret 2016)
  2. Matt Skiba ganti Tom ing Blink 182(Kaundhuh tanggal 16 Maret 2016)
  3. Matt Skiba nalika enom(Kaundhuh tanggal 17 Maret 2016)
  4. Skiba nalika enom(Kaundhuh tanggal 20 Maret 2016)
  5. Matt Skiba matur babagan Alkaline Trio(Kaundhuh tanggal 21 Maret 2016)

Pranala njaba[besut | besut sumber]