MasterChef Asia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cithakan logo saka MasterChef grup

MasterChef Asia ya iku wanacara kompetisi masak ana ing bawana Asia. Acara iki digawé dibesut karo salah sawjiné médhia cithak lan élktronik kalawarta gedhi ana ing donya, ya iku Lifetime Asia [1]. Médhia iki uga gédhi lan ngadèg ana ing sisih Asia kidul-wétan. Iku sebabé, wanacara MaterChef Asia iku panyartané kathah saka Asia kidul-wétan, Asia wétan, lan Asia tengah

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]