Persatuan Wartawan Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persatuan Wartawan Indonesia
Republik Indonesia
Cekakan PWI
Alamat kantor pusat Gedung Dewan Pers Lantai IV, Jl. Kebon Sirih No. 34 Jakarta Pusat Indonesia

Persatuan Wartawan Indonésia ya iku salah sijiné organisasi profesi kanggo para wartawan ing nagara Indonésia [1]. Organisasi iki lair ing kutha Sala, Jawa Tengah. Nalika wanci lair, organisasi iki setaun sabanjuré Indonesia mengeti kamardikan[2]. Nalika diwiwiti saka 9 Fèbruari 1946, saiki dino iku dadi peringatan hari pers nasional. Pangurus saka organisasi iki lumrahe ganti saban lima taun pisan[3].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]