Pasumbanging naraguna Adhi Kurniawan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

20 Maret 2022

29 Sèptèmber 2019

15 Mèi 2019

25 April 2018

20 April 2018

13 April 2018

5 April 2018

23 Maret 2018

17 Maret 2018

9 Maret 2018

5 Maret 2018

1 Maret 2018

  • 09.451 Maret 2018 09.45 sa +200 A Basa Sama-BajauKaca anyar: == Sujarah == Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan As...

13 Oktober 2017

29 Juli 2017

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)