Carla Bianpoen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Carla Bianpoen ya iku salah sawijiné jurnalis, panulis, lan kritikus bab seni lan kasenian. Bianpoen lair ing kutha Makassar nalika taun 1936. Tiyangé miwiti nyambut gawé ing bab kasebut nalika dadi panulis ing kalawarta Indonesia Times.