Glagah, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Glagah
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGlagah
Glagah kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Glagah
Glagah
Glagah kapernah ing Ngayogyakarta
Glagah
Glagah
Glagah kapernah ing Indonésia
Glagah
Glagah
Koordhinat: 7°54′20″S 110°04′13″E / 7.90557°S 110.07025°E / -7.90557; 110.07025Koordhinat: 7°54′20″S 110°04′13″E / 7.90557°S 110.07025°E / -7.90557; 110.07025
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Glagah iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)