Kulur, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kulur
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKulur
Kulur kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Kulur
Kulur
Kulur kapernah ing Ngayogyakarta
Kulur
Kulur
Kulur kapernah ing Indonésia
Kulur
Kulur
Koordhinat: 7°52′21″S 110°06′08″E / 7.87254°S 110.10236°E / -7.87254; 110.10236Koordhinat: 7°52′21″S 110°06′08″E / 7.87254°S 110.10236°E / -7.87254; 110.10236
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kulur iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)