Demèn, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Demèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDemen
Demèn kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Demèn
Demèn
Demèn kapernah ing Ngayogyakarta
Demèn
Demèn
Demèn kapernah ing Indonésia
Demèn
Demèn
Koordhinat: 7°53′17″S 110°05′43″E / 7.88806°S 110.09539°E / -7.88806; 110.09539Koordhinat: 7°53′17″S 110°05′43″E / 7.88806°S 110.09539°E / -7.88806; 110.09539
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Demèn iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)