Temon Kulon, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Temon Kulon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTemon Kulon
Temon Kulon kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Temon Kulon
Temon Kulon
Temon Kulon kapernah ing Ngayogyakarta
Temon Kulon
Temon Kulon
Temon Kulon kapernah ing Indonésia
Temon Kulon
Temon Kulon
Koordhinat: 7°53′03″S 110°04′33″E / 7.88416°S 110.07587°E / -7.88416; 110.07587Koordhinat: 7°53′03″S 110°04′33″E / 7.88416°S 110.07587°E / -7.88416; 110.07587
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
34.01.01.2012

Temon Kulon iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)