Kalidhengen, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalidhengen
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalidengen
Kalidhengen kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Kalidhengen
Kalidhengen
Kalidhengen kapernah ing Ngayogyakarta
Kalidhengen
Kalidhengen
Kalidhengen kapernah ing Indonésia
Kalidhengen
Kalidhengen
Koordhinat: 7°53′39″S 110°05′03″E / 7.8943°S 110.08422°E / -7.8943; 110.08422Koordhinat: 7°53′39″S 110°05′03″E / 7.8943°S 110.08422°E / -7.8943; 110.08422
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon

Kalidhengen iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)