Kedhundhang, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhundhang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedundang
Kedhundhang kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Kedhundhang
Kedhundhang
Kedhundhang kapernah ing Ngayogyakarta
Kedhundhang
Kedhundhang
Kedhundhang kapernah ing Indonésia
Kedhundhang
Kedhundhang
Koordhinat: 7°53′15″S 110°06′06″E / 7.88744°S 110.10166°E / -7.88744; 110.10166Koordhinat: 7°53′15″S 110°06′06″E / 7.88744°S 110.10166°E / -7.88744; 110.10166
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
34.01.01.2007

Kedhundhang iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)