Plumbon, Temon, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Plumbon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlumbon
Plumbon kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Plumbon
Plumbon
Plumbon kapernah ing Ngayogyakarta
Plumbon
Plumbon
Plumbon kapernah ing Indonésia
Plumbon
Plumbon
Koordhinat: 7°54′03″S 110°05′56″E / 7.90079°S 110.09895°E / -7.90079; 110.09895Koordhinat: 7°54′03″S 110°05′56″E / 7.90079°S 110.09895°E / -7.90079; 110.09895
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
34.01.01.2006

Plumbon iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)