Bom kutha Sala 2016

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bom kutha Sala 2016
Péranganing Terorisme
PernahDalan Adi Sucipto No. 2, Kacamatan Banjarsari, Kutha Sala
Koordhinat[https://goo.gl/maps/BTx9fz5DVrr
TanggalJuli 5, 2016; 3 taun kapungkur (2016-07-05)
u. 2:00 a.m. – c. 5:00 a.m. EDT (UTC−04:00)
InceranPara pajabat ing Mapolresta Sala
GamansSIG Sauer
Glock 17
Pepati2 tiyang (karo lelaku)
Tatu tan fatal
1 tiyang

Bom Kutha Sala 2016 ya iku salah sawijiné insiden teroris ing kutha Sala, nagara Indonésia[1]. Insiden pati tunggal iki uga kadadéan ana ing salajengipun kantor pulisi kutha Sala nalika tanggal 5 Juli 2016 [2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan buku[besut | besut sumber]

  • Omer, Atalia (2015). Nationalism and the Comparative Study of Religious Ethics Future Trajectories. Pennsylvania: Penn State University Press. ISBN 978-602-298-280-7.