Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Banjarsari, Surakarta)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjarsari
Kacamatan
Banjarsari kapernah ing Jawa Tengah
Banjarsari
Banjarsari
Banjarsari kapernah ing Indonésia
Banjarsari
Banjarsari
Koordhinat: 7°32′50″S 110°49′02″E / 7.54735°S 110.81718°E / -7.54735; 110.81718Koordhinat: 7°32′50″S 110°49′02″E / 7.54735°S 110.81718°E / -7.54735; 110.81718
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Banjarsari iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)